Γνωρίζεις τα δυνατά σημεία σου; Τόνισέ τα με μία αθλητική φόρμα!

Πόσες φορές σου έχει τύχει να ψάχνεις με τις ώρες, ώστε να βρεις μία φόρμα που να εφαρμόζει τέλεια στο σώμα σου; Πόσες φορές επισκέφτηκες διαφορετικά μαγαζιά, δοκιμάζοντας διαφορετικές εφαρμογές και νούμερα;

Ξέρουμε…πολλές! Είναι κοινό φαινόμενο των γυναικών και συμβαίνει, επειδή η κάθε μία έχει τον δικό της σωματότυπο με τα δυνατά σημεία του και βάσει αυτού θα πρέπει να βρούμε την κατάλληλη φόρμα.

Let’s take a look στα διαφορετικά στυλ παντελονιών που υπάρχουν και σε ποιον σωματότυπο ταιριάζουν.

 

Skinny fit

Ταιριάζει σε αρκετούς σωματότυπους, αφού αγκαλιάζει την σιλουέτα και τονίζει τα σημεία της! Καλύτερα όμως να το προτιμήσεις εσύ που έχεις στενό κορμό και θες να τονίσεις τους γλουτούς σου(!) Εσύ που ίσως έχεις ένα-δυο κιλά παραπάνω, μην το φοβηθείς… καθώς αν το συνδυάσεις με μία πιο loose μπλούζα θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα!

 

Loose fit

Δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς την πολυτέλεια της άνεσης στην καθημερινότητά σου; Ευτυχώς υπάρχει το συγκεκριμένο στυλ και ταιριάζει-αν όχι σε όλες-στις περισσότερες, αφού είναι λίγο πιο φαρδύ και θα κρύψει αρκετές “ατέλειες”. Θα πρέπει μόνο να προσέξεις με τι θα το συνδυάσεις(!) 

 

Bootleg fit

Ναι… εκείνο το θηλυκότατο στυλ, που είναι στενό στους γλουτούς και στο τελείωμα των ποδιών ανοίγει! Θα κολακεύσει προφανώς τις ψηλές γυναίκες με τις απαιτούμενες καμπύλες, όμως κι εσύ που δεν είσαι το πρώτο ύψος και θες να τονίσεις “διακριτικά” τις καμπύλες του σώματός σου δεν έχεις παρά να το επιλέξεις! 😉

 

Regular fit

Αν είσαι κλασικός τύπος και αγαπάς το διαχρονικό, η Regular εφαρμογή θα είναι ιδανική για εσένα, αφού θα νιώθεις μοναδική άνεση, δεν θα φοβάσαι μήπως τονιστεί κάποια “ατέλειά” σου και φυσικά δεν θα φοβάσαι μην φύγει από την μόδα!

 

Flare fit

Το συγκεκριμένο στυλ κάνει come back εμπνευσμένο από τα 70’s! Τo φοβάσαι; Δεν θα έπρεπε αφού θα τονίσεις τους γλουτούς και τους καλοσχηματισμένους μηρούς σου, ενώ αν έχεις λίγο πιο γεμάτα πόδια θα τα “κρύψεις”, καθώς έχει στενή εφαρμογή πάνω, ενώ από τα γόνατα και κάτω αρχίζει να ανοίγει στο γνωστό στυλ καμπάνα. Plus(+) ότι θα έχεις στυλ που θα ξεχωρίσει, αφού λίγες θα το τολμήσουν. 😉

 

Όπως βλέπεις δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φανταζόσουν. Σκέψου ποια σημεία της σιλουέτας σου θες να τονίσεις και ποια όχι, συνδύασε το κάθε στυλ κατάλληλα, φόρα το πιο όμορφο χαμόγελό σου και από εκεί και πέρα κλέψε τις εντυπώσεις!

Κάνε κλικ εδώ για να δεις την πλούσια συλλογή μας!

  
  
  
Επιστροφή