Η adidas παρουσιάζει τη νέα συλλογή Red Limit

Στο βίντεο εμφανίζονται νέοι ποδοσφαιριστές, που επικεντρώνονται στο να χαράξουν τη δική τους πορεία, αντί απλά να μιμηθούν τα ποδοσφαιρικά τους είδωλα.

Η συλλογή Red Limit θα φορεθεί για πρώτη φορά στα γήπεδα στις 26 Νοεμβρίου.

Η adidas παρουσιάζει τη συλλογή Red Limit με ένα νέο video, με πρωταγωνιστή τον Paul Pogba.

Οι καινοτομίες της νέας σειράς Red Limit συνεχίζονται, καθώς για πρώτη φορά η συλλογή περιλαμβάνει και μια έκδοση των παπουτσιών ειδικά κατασκευασμένη για street football, δίνοντας στους παίκτες τη δυνατότητα να μεταφέρουν το παιχνίδι τους, από το γήπεδο στο 5×5 και από το δρόμο στην καθημερινή τους ζωή.

Το video προτρέπει τους νέους ποδοσφαιριστές, να δημιουργήσουν το δικό τους στυλ παιχνιδιού και να χαράξουν τη δική τους διαδρομή, αντί να μιμούνται τους ποδοσφαιρικούς ‘ήρωες’ τους. Η φωνή ενός νέου παίκτη ακούγεται να λέει, πως δεν τον ενδιαφέρει να μιμηθεί τους επαγγελματίες, απλά χρειάζεται τα παπούτσια τους, ώστε να έχει τα απαραίτητα ‘εργαλεία’ για να δημιουργήσει το δικό του παιχνίδι.

Το νέο Red Limit ACE 17 καλύπτεται εξ ολοκλήρου από PRIMEKNIT, για να εξασφαλίζει μηδενική φθορά, ενώ συγχρόνως προστατεύεται από μια μεμβράνη τεχνολογίας NSG (Non Stop Grip) ώστε να προσφέρει άψογο κοντρόλ της μπάλας. H κατασκευή της κάλτσας αγκαλιάζει τον αστράγαλο και ενισχύεται από ένα εσωτερικό σύστημα υποστήριξης, που κλειδώνει το πόδι προσφέροντας ασύγκριτη σταθερότητα και άνεση.

Το νέο adidas X 17 είναι εξοπλισμένο με techfit® στο πάνω μέρος που ακολουθεί το σχήμα του ποδιού σας, ενώ είναι μονοκόμματο στο πάνω μέρος, για άνετη εφαρμογή και μοναδική αίσθηση. Η SPRINTFRAME εξωτερική σόλα δίνει σταθερότητα, όταν αναπτύσσετε υψηλές ταχύτητες.

Επιπλέον, το pack της adidas περιλαμβάνει και το παπούτσι του κορυφαίου Messi, που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τον εαυτό σας και να κυνηγήσετε την νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό. Η κατασκευή της γλώσσας δίνει κορυφαία άνεση και εφαρμογή, ενώ και αυτό το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με SPRINTFRAME.

Η συλλογή ολοκληρώνεται με το COPA 17 Red Limit, ένα κλασικό ποδοσφαιρικό παπούτσι που αποκτά νέο design. Το επάνω μέρος του COPA 17 Red Limit είναι φτιαγμένο από υψηλής ποιότητας δέρμα, προσφέροντας ασυναγώνιστο κοντρόλ, ενώ διαθέτει τις κορυφαίες τεχνολογίες Compression Tongue και Ortholite Sockliner, για ασύγκριτη άνεση και απόλυτη εφαρμογή. Η ελαφριά εξωτερική σόλα κατασκευασμένη με την τεχνολογία Sprintfarme, χαρίζει στον παίκτη κορυφαία σταθερότητα και πρόσφυση.

Δες την συλλογή εδώ!

 

  
  
  
Επιστροφή