CR7 CHAPTER 3: αφιερωμένα στο ξεκίνημα της καριέρας ενός superstar

Όταν ο Ronaldo ήταν μόλις 18 δεν είχε φανταστεί ούτε στα πιο τρελά όνειρά του τι θα ακολουθούσε στη συνέχεια της καριέρας του!

Όλα ξεκίνησαν της 6 Αυγούστου του 2003. Το Στάδιο Ζοζέ Αλβαλάδε ολοκληρώνεται και αντικαθιστά το “παλιό Ζοσέ Αλβαλάδε”, στο οποίο αγωνιζόταν η ομάδα της Σπόρτινγκ απ’ το 1956. Τα εγκαίνια έγιναν στις 6 Αυγούστου 2003 στην φιλική αναμέτρηση μεταξύ της Σπόρτινγκ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

nicky-butt-cristiano-ronaldo-manchester-united-sporting-lisbon_3825988

Ο Cristiano Ronaldo εκείνη την μέρα βοήθησε να σκοράρει η ομάδα του δυο φορές και οδήγησε την ομάδα του στο τελικό σκορ 3-1. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού είχε εκρηκτική ταχύτητα, τεχνική και ικανότητα. Μάγεψε τόσο πολύ τον manager των Red Devil, Alex Ferguson, που συμφώνησε με την τότε ομάδα του Ronaldo να υπογράψουν συμβόλαιο μαζί του, μόλις τελειώσει το παιχνίδι, ενώ δήλωσε ότι είναι ένας από τους πιο συναρπαστικούς παίχτες που έχει δει ποτέ.

screenshot_2

Σε λιγότερο από μια βδομάδα έγινε γνωστό ότι υπέγραψε για την Μάντσεστερ για 12.24£ εκατομμύρια και έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος έφηβος που έχει υπάρξει ποτέ στην ιστορία του Αγγλικού ποδοσφαίρου.

pwh_mercurial

Η νέα σειρά παπουτσιών του κορυφαίου ποδοσφαιριστή είναι αφιερωμένη σε αυτό το παιχνίδι και στο τεράστιο άλμα της καριέρας του.

Τα χρώματα του παπουτσιού είναι εμπνευσμένα από την ομάδα που έπαιζε, ενώ στο πλάι υπάρχουν ασημένιες κουκκίδες καθώς και λεπτές γραμμές που μας παραπέμπουν στα Mercurial Vapor I που φορούσε το 2003.

2003_mercurial_vapor_chrome_black_white_63703

Οι αριθμοί 06, 08 και 03 (μέρα, μήνας, έτος) στο πίσω μέρος είναι η ημερομηνία που ανακάλυψαν το ταλέντο του ενώ ένα εντυπωσιακό logo του μας πηγαίνει πίσω στις μοναδικές στιγμές που μας χάρισε σ’ εκείνο το ματς.   

  
  
  
Επιστροφή