Nike Shield Pack: για απολαυστικό τρέξιμο σε όλες τις καιρικές συνθήκες

Καθώς βαδίζουμε προς το χειμώνα, η Nike βρίσκει νέους τρόπους για να σε βοηθήσει να προπονείσαι χωρίς να επηρεάζεσαι από τις καιρικές συνθήκες.

To νέο Shield Pack αποτελείται από τα μοντέλα Free RN Distance, Air Zoom Structure 20, Lunarglide 8 και Air Zoom Pegasus 33 σε τρεις διαφορετικούς χρωματισμούς.

Τα παραπάνω μοντέλα προσφέρουν τα ίδια οφέλη με τα κανονικά μοντέλα, δηλαδή άνετη εφαρμογή, απαλή αίσθηση, αλλά τώρα με αυτό το μοναδικό pack εξασφαλίζουν και επιπλέον προστασία με την αδιάβροχη κατασκευή τους και τη βελτιωμένη πρόσφυση τους.

[robo-gallery id=”919″]

Πιο συγκεκριμένα, οι σχεδιαστές της Nike, αφού δοκίμασαν πολλά μοτίβα για την εξωτερική σόλα σε χειμερινές συνθήκες στα βραχώδη Όρη του Κολοράντο, κατασκεύασαν μια εξωτερική σόλα που παρέχει ακόμα περισσότερη πρόσφυση στις βρεγμένες επιφάνειες, ενώ ταυτόχρονα διώχνει το νερό από το κάτω μέρος του παπουτσιού.

Το μοτίβο προσαρμόζεται στην ενδιάμεση σόλα, διατηρώντας την ομαλή κίνηση από τη φτέρνα έως τα δάχτυλα και ενισχύοντας την επαναφορά της ενέργειας. Ταυτόχρονα, το ανθεκτικό και υδροαπωθητικό πάνω μέρος(DRW) παρέχει προστασία από τη βροχή, που σημαίνει ότι έχοντας μια ολοκληρωμένη προστασία μπορείς να τρέχεις ανενόχλητος ότι καιρό και αν έχει έξω(!) 😉

[robo-gallery id=”911″]

Όλο το pack έχει ανακλαστικές λεπτομέρειες, για να μπορούν να σε βλέπουν όταν υπάρχουν συνθήκες χαμηλού φωτισμού, και κάθε μοντέλο ξεχωριστά χαρίζει αντικραδασμική προστασία που προσαρμόζεται στο ιδιαίτερο δρομικό σου στυλ.

air-zoom-pegasus-33-shield-womens-running-shoe_720

Έτσι, αν θέλεις να απολαμβάνεις και εσύ το νυχτερινό τρέξιμο ή να μπορείς να τρέχεις με κακοκαιρία δεν έχεις παρά να επιλέξεις ένα από τα παραπάνω μοντέλα. Δες τη συλλογή μας εδώ!

 

  
  
  
Επιστροφή