Helly Hansen: σχεδιασμένα για να καλύψουν τις απαιτήσεις σου

Τα Helly Hansen  εξασφαλίζουν μέγιστη άνεση και προστασία από το νερό, τον άνεμο, το κρύο, την υγρασία. Θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο είτε βρίσκεσαι στο βουνό είτε στη θάλασσα και οι τεχνολογίες με τις οποίες είναι εξοπλισμένα δε θα σε κάνουν να ζητήσεις ποτέ τίποτα περισσότερο για να ανταπεξέλθεις στις ακραίες καιρικές συνθήκες.

dex_4296-1200x640

Πάμε τώρα να δούμε 10+1 πράγματα που σίγουρα δεν ξέρεις για τα Helly Hansen:

1. Η ιστορία των Helly Hansen ξεκινά από το 1877 όπου ο καπετάνιος Χέλι Ντζόουελ Χάνσεν θέλοντας να βρει έναν τρόπο για να προστατεύσει το πλήρωμά του από την κακοκαιρία βάζει λινέλαιο πάνω σε βαμβακερό canvas και δημιουργεί εύκαμπτα αδιάβροχα ρούχα.

2. Το 1949 έφτασαν να παράγουν 30000 προϊόντα το μήνα και τα ρούχα τους φορέθηκαν από την νορβηγική αποστολή στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ελσίνκι.

hh-helox-plast-kvinne

3. Μερικά χρόνια αργότερα, ο Helly Hansen συνεργάστηκε με μια Νορβηγική εταιρεία ανέπτυξαν το πρώτο fleece ύφασμα το οποίο λάτρεψαν φανατικοί των outdoor δραστηριοτήτων.

HC 017

4. Το 1970 κατασκεύασαν baselayers που έφεραν τεχνολογία που απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα και αποτέλεσε το πρότυπο για το πως πρέπει να είναι ένα τεχνικό baselayer μέχρι σήμερα.

HC 002

5. Το διάσημο Helly Tech® ύφασμα που κατασκευάστηκε και παρείχε αδιάβροχη προστασία και διαπνοή κέρδισε βραβεία και έθεσε νέα στάνταρ στη προστασία και στις επιδόσεις.ht

6. Το Prowool (που μετάμετονομάστηκε σε HH®Warm™) συνδύαζε την  Lifa® Stay-Dry Technology™ με το Merino μαλλί για προστασία από την υγρασία και για ζεστασιά. Χρησιμοποιήθηκε από επαγγελματίες σε ακραίες καιρικές συνθήκες.

 1990prowool-1

7. Το 2004 κυκλοφόρησαν και τα πρώτα παπούτσια του brand που ήταν ναυτικές γαλότσες

2004footwear

8. Το 2012 δημιουργήθηκε η νέα H2 Flow™ τεχνολογία στο H2 Flow™ Jacket που κέρδισε βραβείο για τον σχεδιασμό του και βοηθά αυτούς που αγαπούν της περιπέτειες να ρυθμίζουν αποτελεσματικά τη θερμοκρασία του σώματος.

Göteborg, Sverige Gothenburg, Sweden

9. Εμπνευσμένο από τον γιο του Θορ στην Νορβηγική μυθολογία η Magni σειρά κυκλοφόρησε με θέτοντας νέα στάνταρ στη προστασία, στην ανθεκτικότητα και στις επιδόσεις στον εργασιακό χώρο.

magnishell

10. Το Elevation που βγήκε φέτος στην αγορά είναι το προϊόν που έχει κερδίσει τα περισσότερα βραβεία και έχει τεσταριστεί από επαγγελματίες skier ενώ είναι γνωστό για το ανθεκτικό κέλυφός του, τη διαπνοή, την προστασία και τη διαχείρισητης θερμότητα που προσφέρει ανεβάζοντας την άνεσή σας σε νέο level.

 elevationweb

11. Ο εξοπλισμός των Helly Hansen χρησιμοποιήθηκε στις ταινίες «Καταιγίδα» και «Αγγίζοντας το κενό»

0000059

 

 

 

Εσύ ακόμα να πειστείς ότι τα Helly Hansen είναι η τέλεια συντροφιά σου για το χειμώνα; Δες τη συλλογή μας εδώ!

  
  
  
Επιστροφή