Reebok Xchallenge 2016 x Cosmos Sport

Το πρώτο μέρος των Reebok Xchallenge 2016 ολοκληρώθηκε, με τέσσερα δυναμικά workouts sessions –CrossFit, Dance, Bootcamp και Yoga– να έχουν δοκιμάσει τις αντοχές όλων των συμμετεχόντων. Όσοι είπαν «ναι» στην πρόκληση, τόλμησαν να ξεπεράσουν τα όρια τους και βρέθηκαν στα πιο απρόσμενα σημεία μέσα στην πόλη, προσπαθώντας για μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους.

Το αποκορύφωμα του Reebok Xchallenge 2016 ήταν το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, στο Ηράκλειο Κρήτης, με ένα running event 5 χιλιομέτρων, υπό την καθοδήγηση και τις συμβουλές του μαραθωνοδρόμου, Νίκου Πολιά, και της ομάδας του. Η διαδρομή έδωσε στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους και να ανακαλύψουν, μέσα από μία ενδιαφέρουσα διαδρομή, τις ομορφιές του Ηρακλείου. Ο Νίκος Πολιάς ξεκίνησε με μια σύντομη εισαγωγή για το τρέξιμο και αμέσως μετά την προθέρμανση, οι συμμετέχοντες χωρίστηκαν σε ομάδες, ανάλογα με την εμπειρία, τις ικανότητες και το ρυθμό τους, προκειμένου να εκτελέσουν, με διαφορετικό tempo, τη διαδρομή, η οποία ολοκληρώθηκε με ένα πλήρες πρόγραμμα αποθεραπείας.

Το event έλαβε χώρα στο Μέτωπο Καράβολα, όπου οι συμμετέχοντες προκάλεσαν τις δυνάμεις τους, μοιράστηκαν τον ίδιο ρυθμό, προπονήθηκαν σκληρά, διασκέδασαν και ενδυνάμωσαν το σώμα και το πνεύμα τους, αποδεικνύοντας ότι «Gym is Everywhere«.

Οι  ενδιαφερόμενοι  δηλώσαν τη συμμετοχή τους στο reebokgreece.com/xchallenge. Με την εγγραφή τους, όλοι οι συμμετέχοντες εξασφάλισαν -15% για αγορές προϊόντων Reebok από τα καταστήματα του Cosmos Sport και στο www.cosmossport.gr, ενώ μόλις έφτασαν στο σημείο εκκίνησης και έδειξαν το e-mail της εγγραφής, η έκπτωση διπλασιάστηκε!

Κατά τη διάρκεια του Xchallenge, προσφέρθηκαν μπάρες δημητριακών FITNESS® και φυσικό μεταλλικό νερό ΚΟΡΠΗ Sport Max της Nestlé. Το Reebok Xchallenge με ακόμα ένα workout, μας υπενθύμισε ότι με τη σκληρή άσκηση και συνέπεια, θα καταφέρουμε να εξελιχτούμε σωματικά και πνευματικά και τελικά θα κατακτήσουμε διαδρομές που ακόμα δεν έχουμε «αγγίξει».

Σας ευχαριστούμε για την στήριξη και.. stay tuned 😉

[robo-gallery id=”485″]

 

  
  
  
Επιστροφή