O superstar του NBA, James Harden θα φορέσει πρώτος το Crazylight 2016 αυτό το καλοκαίρι

O superstar του NBA, James Harden θα φορέσει πρώτος το Crazylight 2016 αυτό το καλοκαίρι. Η adidas λανσάρει το Crazylight 2016, ένα από τα ολοκληρωμένα μπασκετικά παπούτσια που έχουν σχεδιαστεί ποτέ. Για πρώτη φορά σε μπασκετικό παπούτσι, η πρωτοποριακή τεχνολογία BOOST για αποτελεσματική απορρόφηση κραδασμών ενσωματώνεται σε όλο το μήκος της σόλας.

Στόχος ήταν η δημιουργία του απόλυτου low-top μπασκετικού παπουτσιού, ειδικά φτιαγμένο για τον τρόπο παιχνιδιού του NBA. Ο σχεδιασμός τουCrazylight 2016 αντλεί έμπνευση από τις stop-motion κινήσεις των παικτών του NBA ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει στις γρήγορες κινήσεις των ποδιών τους, στις εντυπωσιακές διεισδύσεις καθώς και τις ξαφνικές αλλαγές κατεύθυνσης κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Ο superstar του NBA και των Houston Rockets, James Harden, είπε σχετικά: «ΤοCrazylight 2016 ξεπερνάει κάθε προσδοκία. Είναι πραγματικά άνετο, αποδοτικό και έχει καταπληκτικό στυλ. Αυτού του είδους ο σχεδιασμός και το γεγονός ότι το παπούτσι έχει σχεδιαστεί ακριβώς πάνω στον τρόπο που παίζω, είναι από τους πιο σημαντικούς λόγους που έχω επιλέξει να ανήκω στην ομάδα της adidas», και συμπληρώνει: «Ανυπομονώ να φορέσω το Crazylight 2016 στο γήπεδο φέτος το καλοκαίρι από την πρώτη στιγμή που δοκίμασα το αρχικό πρωτότυπο.»
Το Crazylight 2016 είναι το πιο ολοκληρωμένο μπασκετικό παπούτσι που δημιουργήθηκε ποτέ ακόμα και στην παραμικρή του λεπτομέρεια, φτιαγμένο για ταχύτητα μέσα στο παιχνίδι:
Το πρώτο μπασκετικό παπούτσι με τεχνολογία BOOST σε όλο το μήκος της σόλας

To Crazylight 2016 ενσωματώνει σε όλο το μήκος της σόλας του την τεχνολογία BOOSTγια απορρόφηση κραδασμών, μέγιστη απόδοση και απόλυτη άνεση. Με στόχο να βελτιώσει την απόδοση των παικτών στο γήπεδο, το υλικό BOOST διαθέτει χιλιάδες ειδικά διαμορφωμένες μικροκάψουλες που συγκεντρώνουν και απελευθερώνουν την ενέργεια του αθλητή και ενισχύουν τις επιδόσεις του.

Ενισχυμένο Fast Traction
To Crazylight 2016 διαθέτει ανασχεδιασμένη σόλα σε σχήμα «ψαροκόκαλο» σε συνδυασμό με ελαστικό υλικό Continental® και ενισχυμένο sprint plate στη σόλα για μέγιστη πρόσφυση, καλύτερο κράτημα και ταχύτητα στις απότομες αλλαγές κατεύθυνσης.
Stop and Go Σταθερότητα
Προκείμενου να προσφέρει στους παίκτες τον απόλυτο έλεγχο στις απότομες κινήσεις, τοCrazylight 2016 ενσωματώνει στα μπροστινά πλαϊνά μέρη του παπουτσιού ένα πλαίσιο από TPU, που ενισχύει τη σταθερότητα ακόμα και των ταχύτερων παικτών του NBA. Επιπλέον, διαθέτει ειδική επένδυση στο πίσω μέρος του παπουτσιού, ώστε να «κλειδώνει» το πόδι, εξασφαλίζοντας σταθερότητα, τέλεια εφαρμογή και ελευθερία κινήσεων.

[robo-gallery id=”185″]

  
  
  
Επιστροφή