Nike Hypervenom 3: για να κυριαρχείς σε κάθε σου παιχνίδι!

H Nike μας παρουσιάζει τα νέα Hypervenom που είναι σχεδιασμένα για δυο σκοπούς: για να κόβετε τους αντιπάλους σας και για να σουτάρετε την μπάλα στα δίχτυα.

Έτσι, με αυτά τα βασικά συστατικά του τα Nike Hypervenom θα σας βοηθήσουν να κυριαρχήσετε στο παιχνίδι και να πετύχετε αμέτρητα γκολ.

Η έμφαση που δίνεται στο σκοράρισμα είναι περισσότερο εμφανής στο μπροστινό τμήμα του ποδοσφαιρικού παπουτσιού, όπου υπάρχουν κόμβοι από Poron® αφρό ενσωματωμένοι στο Flyknit πάνω μέρος.

Αυτοί οι κόμβοι, δημιουργώντας μια απαλή αίσθηση και χαμηλή ταχύτητα επαφής και, αφού γίνονται άκαμπτοι όταν έρχονται σε επαφή με την μπάλα όταν αναπτύσσετε μεγάλες ταχύτητες, δημιουργούν κάτι σαν βάση εκτόξευσης για μοναδικά σουτ.

Οι κόμβοι έχουν πλάτος 2mm. Η ορατή κατασκευή μέσα στο υπόλοιπο Flyknit πάνω μέρος είναι κοίλα, ευέλικτη και σχεδιασμένη για βελτιωμένο άγγιγμα. Η ύφανση επίσης του επάνω μέρους μας παραπέμπει στο αρχικό Hypervenom που κυκλοφόρησε το 2013.

Ο σχεδιαστής της Nike εξηγεί «θέλαμε ένα πιο απαλό, ευέλικτο πάνω μέρος και ξέραμε ότι ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχουμε ήταν το Flyknit.»

Για να παρέχει μια εξατομικευμένη εφαρμογή, το Hypervenom 3 αξιοποιεί ίνες Nike Flywire 3m (το προηγούμενο Hypervenom είχε 1m) που ενσωματώνονται στα κορδόνια. Επιπλέον, το νέο Dynamic Fit Collar παρέχει σταθερότητα και βελτιωμένη ευελιξία.

Για τους παίχτες που προτιμούν τα χαμηλά παπούτσια η Nike έχει κυκλοφορήσει και την low-cut έκδοση των Hypervenom.

Είναι το πρώτο ποδοσφαιρικό παπούτσι που διαθέτει την ολοκαίνουργια Hyper-Reactive πλάκα η οποία συνδυάζει ένα ευέλικτο Pebax® υλικό στο μπροστινό τμήμα του πέλματος με ένα πιο ανθεκτικό νάιλον υλικό για στήριξη.

Όμως, η Nike δεν έμεινε μόνο στα παραπάνω. Το μοτίβο στην εξωτερική σόλα σε εξαγωνικό σχήμα βοηθά τους παίχτες να αποκτούν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση κατά τις απότομες κινήσεις τους, ενώ η κατασκευή των καρφιών στο πλάι και στο μέσον του πέλματος εξασφαλίζει πρόσφυση και ο Nike Grip πάτος δίνει μια πιο σταθερή αίσθηση.

Είναι μόλις στα 196gr, δηλαδή 17% ελαφρύτερο από το προηγούμενο μοντέλο του. Όμως, αυτό που θα σου κάνει εντύπωση είναι ότι κατασκευάστηκαν πάνω από 200 πρωτότυπα για να πετύχει η Nike το αποτέλεσμα που ήθελε: ένα μοντέλο για τους παίχτες που θέλουν πάντα να πετυχαίνουν τους στόχους τους.  

Εσύ τι περισσότερο θα ήθελες για να κυριαρχήσεις στο παιχνίδι σου;

Βρες τα Nike Hypervenom 3 εδώ!

 

  
  
  
Επιστροφή