Tommy Hilfiger: To διαχρονικό brand των 90s

To διαχρονικό brand των 90s, Tommy Hilfiger έφτασε στο Cosmos Sport φέρνοντας στα μαγαζιά μας μια επιπλέον φρέσκια, σοφιστικέ και εκλεπτυσμένη ματιά του sportswear!

Ο Thomas Jacob “Tommy” Hilfiger, ο Αμερικάνος σχεδιαστής που ανέδειξε το lifestyle του brand, ξεκίνησε την πορεία του το 1980 σχεδιάζοντας αποκλειστικά αθλητικά ρούχα με elegant χαρακτήρα για άνδρες. Μόλις το 1992 επεκτάθηκε και στη γυναικεία ένδυση παρουσιάζοντας εκτός από ρούχα αξεσουάρ και αρώματα.

Δεν είναι τυχαίο που η εντυπωσιακή Gigi Gadid πίνει νερό στο όνομα αυτού του Αμερικάνου σχεδιαστή, καθώς τα ρούχα του χαρακτηρίζονται η επιτομή του cascual street style. Φέτος μάλιστα η ίδια αποτέλεσε κεντρικό πρόσωπο της νέας του συλλογής, όχι μόνο ρούχων αλλά και του νέου του αρώματος.

Ο σχεδιαστής δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του – και αυτό φαίνεται από τον σχεδιασμό και την ποιότητα των δημιουργιών του – καθώς ο ίδιος επιμελήθηκε προσωπικώς το styling και τη διεύθυνση της φωτογράφησης της Gigi.

Τα ρούχα του είναι ιδανικά για όλες τις ηλικίες – αφού απαρτίζονται κυρίως από μοντέρνα basic κομμάτια- έχοντας ως σημείο αναφοράς την σκληροτράχηλη δουλειά των εργατών μέχρι και τις ναυτικές και στρατιωτικές επιρροές, όπου η ρετρό κουλτούρα του παλιού κόσμου συναντά την μοντέρνα υφή του νέου.

Δείτε τη συλλογή εδώ!

  
  
  
Επιστροφή